zondag 15 juli 2012

Allee, zeg nou zelf....


Karel is dan ook veel ouder dan ikzelf, enfin toch een paar maanden...

» Karel Wieërs duwt Lommelse N-VA-lijst

De 56-jarige advocaat Karel Wieërs duwt de N-VA-lijst in Lommel. Karel is al enkele jaren een gedreven lid van onze afdeling. Met zijn juridische achtergrond, doorzettingsvermogen en honger naar dossiers is hij de geknipte lijstduwer om de Lommels N-VA vooruit te stuwen.

Karel zijn roots liggen in Bilzen, maar hij woont al meer dan 20 jaar in Lommel. Hij kent Lommel via het verenigingsleven. Zo was hij meer dan een kwarteeuw bestuurslid van fanfare De Heidegalm Kerkhoven, smeerde hij 20 jaar lang de stembanden als Trudozanger en stond hij aan de wieg van de Dorpsraad Kerkhoven en Cultureel Centrum De Adelberg. Ten tijde van Lommel 1000 was hij penningmeester. Vandaag maakt hij nog deel uit van de ouderraad van WICO Lommel. Zijn vrije tijd verspreidt hij over activiteiten met zoon Michiel (17) en dochter Catherine (18) en zijn twee passies : literatuur en geschiedenis.
Als advocaat wil Karel zich voor de N-VA verdiepen in de vele juridische dossiers waarin Lommel betrokken is. Verder gaat zijn aandacht uit naar het seniorenbeleid, veiligheid en mobiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten