maandag 23 juli 2012

Openbaar nut of veiligheid ??

Voor de zoveelste keer was het Dorpsplein vandaag afgesloten voor verkeer, niet voor één of ander feest waarmee het stadsbestuur ons in de zomer overspoelt, en evenmin om een veiligheidsreden of omdat er gewerkt wordt aan de wegenis. Neen, gewoonweg omdat er moet gefilmd worden voor "Crème de la Crème" !



Het is m.i. overduidelijk dat dit juridisch gezien niet door de beugel kan. Een openbare weg moet bruikbaar zijn voor de goegemeente, en niet om de haverklap afgesloten voor een feuilleton, dat uiteindelijk uitsluitend door electorale redenen geschraagd wordt. Het is duidelijk dat onze Keizer met een dikke bol crème aan de kiezer de nodige "brood en spelen" probeert te bezorgen.
Niet iedereen is daarmee opgezet, en de horeca rondom dit plein allerminst !
Wie staat er "toevallig" links boven op bovenstaand prentje? En let wel: de Keizer staat "links" terwijl de C&DV opperseneschalk wederom puur "toevallig" extreem-rechts staat...
Een staaltje van bestudeerde foto-regie...

 Uit Internetgazet Lommel:

Dorp morgen verkeersvrij

Zondag 22 juli 2012
De lokale politie meldt dat de driehoek van het Dorp morgen van 10.30u tot 17.30u verkeersvrijzal zijn. Helaas wordt niet gemeld waarom dat gebeurt... UPDATE Het gaat om opnamen voor "Crème de la Crème", meldt de politie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten