zondag 12 augustus 2012

Vrijheid van meningsuiting in Lommelland ?

Het stond in de sterren geschreven dat Ivo zich politiek wilde profileren. Opvallend is echter dat hij ontslag neemt als voorzitter van twee middenstandsverenigingen. Gebeurde dit vrijwillig of werd er door jeweetwelwie op leden van deze verenigingen druk uitgeoefend om hun voorzitter te desavoueren ?
Openstaande deuren hoeven niet te worden ingestampt...

Ivo Vangenechten kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen


vrijdag, 10 augustus, 2012
Ivo Vangenechten
Ivo Van Genechten, bekend in Lommel omwille van zijn jarenlange inzet voor de ontwikkeling van de handel in Lommel, komt op voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Hij heeft een plaats aanvaard op de CD&V-lijst.
Ivo is sinds 2007 voorzitter van de vzw Groeiend Handelscentrum en sinds 2001 van Unizo Lommel. Beide voorzittersfuncties stelt hij ter beschikking. CD&V Lommel heeft Ivo de afgelopen jaren gewaardeerd als een deskundige en gezaghebbende stem in het debat over de ontwikkeling van Lommel als handelscentrum. Als zelfstandig ondernemer voelt hij als geen ander aan hoe stadsontwikkeling de bloei van een stad blijvend kan versterken. Voor CD&V is een nieuw engagement van Ivo dan ook een goede zaak voor Lommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten