vrijdag 14 september 2012

Dat geen enkele politieke partij op dit idee gekomen is !?

De brandweer heeft een kalender uitgebracht waarin een aantal foto's van vrouwelijk personeel die ofwel bij het poetsen van de brandweerwagens teveel zeep heeft gebruikt, ofwel aan de verkeerde kant van de slang stonden toen ze met blusschuim bezig waren.

extern verjaardagskalender met brandweervrouwen voor het goede doel 2


Onbegrijpelijk dat geen enkele politieke partij ivm de komende verkiezingen eerder op dit idee kwam.

Mits wat fotoshop moet hier toch wel iets aan te doen zijn. Welke computerbolleboos durft het aan om de hoofden van bovenstaande dames te vervangen door die van:
-  Jasmien Vangrieken (lijst v/d burgemeester) links;
- Nancy Bleys (CD&V) midden;
-  Valerie Van Gastel (N-VA) rechts.

Het is overigens tegenwoordig erg trendy voor bekende vrouwen om zich in (half)blootje te laten fotograferen. Zelfs de vrouw van een Britse kroonprins doet eraan mee (zie helemaal onderaan).

Voor wie zich aan zo'n fotoshop-poging zou willen wagen, heb ik hieronder alvast enig werkmateriaal geplaatst :)
Naaktfoto's van Kate Middleton opgedoken

vrijdag 14 september 2012 om 11u30
Kate Middleton© Getty Images

Het Britse Hof is erg verveeld met naaktfoto’s van Kate Middleton, die binnenkort verschijnen op de cover van een Frans magazine. Na de escapades van Prins Harry is dit het tweede incident met naaktfoto’s van leden van het Britse Koninklijke Hof op korte tijd.

Het Franse tijdschrift ‘Closer’ pakt uit met foto’s van een topless Kate Middleton op de cover. Op deze cover is de hertogin van Cambridge te zien die haar bikinitopje uittrekt voor prins William. De foto’s werden genomen toen de 30-jarige Kate samen met haar man Prins William op vakantie was in Frankrijk. Een paparazzi-fotograaf wist zich tot heel dicht bij het Koninklijke koppel te begeven en legde enkele foto’s van Kate vast, die aan het zonnebaden was aan het zwembad. Geen opmerkingen:

Een reactie posten