maandag 3 september 2012

Paranoide ?

Eén van de lezers van deze blog, ene Raf Van Duffel, meent dat ik enigszins paranoide ben.Nu Raf, ik denk dat je wat jonger bent dan ik en dat je dus in 2050, wanneer ik al lang dood en begraven zal zijn, misschien best in de Lommelse archieven wat gaat snuisteren.

Ik verwed er een bak Westvleteren op dat je dan zal moeten toegeven dat wat ik vertel, slechts  het topje van de ijsberg was, en dat je zal moeten vaststellen dat de realiteit mijn zgn. fictie bij verre zal hebben overschreden.
Waarbij ik onmiddellijk en ruiterlijk toegeef dat het niet moeilijk is om een weddingschap aan te gaan waarvan de uitslag pas na je overlijden zal blijken :)

Vaart wel en levet scone, Raf !

1 opmerking:

 1. Beste meneer Indekeu,

  Ik ben zeer vereerd met mijn persoonlijke blogpost. Ik moet zeggen dat het niet makkelijk was om te reageren. Zonder Google, WordPress of een ander account, kom je er niet in. Dat zou voor sommige mensen een drempel kunnen zijn om te reageren. Temeer omdat Google en consorten -net als de keizer- alles weten. Anoniem reageren is niks voor mij, maar met een e-mailadres en een naam alleen, kom je ook al een heel eind.

  Om dan on topic te blijven en op deze blogpost te reageren:Ignorance is bliss. En zoals iedereen natuurlijk weet is het puur toeval(he Chel) dat nu de Breugeldreef afgesloten is, terwijl er al meer dan een week niet meer aan gewerkt is.

  Ik ambieer niet meer dan u een politieke voorkeur. Ik probeer ook kritisch te zijn voor het stadsbestuur(en de oppositie) als het nodig is. Maar als u geloofwaardig wil overkomen zal u het misschien toch wat rustiger aan moeten doen met de samenzweringstheorieën.

  Voor wat betreft die bak Westvleteren:Ik ben er zeker van dat daar wel iets te regelen is via een wilsbeschikking :-), net als de overdracht van uw prachtige woning naar de volgende generatie.

  Voor wat mijn leeftijd betreft, ik kan mij een soortgelijke woning als de uwe nog goed herinneren, die stond naast het gebouw waar nu de keizer resideert.

  Keep up the good work.
  Groeten,
  Raf

  BeantwoordenVerwijderen