zondag 3 juni 2012

Het Chicago van de Kempen?

In Lommels Contact lees ik hoe kandidaten op de Open lijst van de SP-A-burgemeester het aangename en gezellige Lommel bezingen.
Een korte blik op de site van Het Belang van Limburg resulteert helaas in een totaal ander beeld van het oergezellige Lommel...
Chicago (USA) had in de jaren 1920-30 de trieste reputatie van "misdaadstad". Het ziet er naar uit dat Lommel die titel wel eens zou kunnen wegkapen.
 De tijd staat niet stil, want intussen kreeg de lingeriezaak al een tweede keer bezoek van inbrekers, die blijkbaar gek zijn op dure niemendalletjes van Marlies Dekkers enz. Van slechte smaak kan ze men dan ook bezwaarlijk beschuldigen : )
 
Inbrekers plunderen lingeriezaak in Lommel

Computer gestolen In de Lepelstraat in Lommel is op pinkstermaandag rond 4.45 uur 's ochtends ingebroken. Een ruit werd ingeslagen. De inbrekers stalen een computer.
Bij een straatroof vrijdagavond rond kwart over negen in de Stationsstraat in Lommel is een vrouw neergeslagen. De 28-jarige vrouw uit Lommel lag bewusteloos op straat. Haar portefeuille lag langs haar. De daders waren weg met het geld. …
Inbraak in brasserie In brasserie De Vijf Linden in de Zandstraat in Kattenbos is vrijdag ingebroken. Meerdere deuren werden opengebroken. Op het eerste gezicht is niets gestolen.
Inbraak bij bierhandel In de Simon Stevinstraat in Lommel is ingebroken bij bierhandel Sevens. De buit van de daders is niet bekendgemaakt.
Inbraak bij crossterrein
Bij het crossterrein op Balendijk in Lommel is donderdag ingebroken. De daders forceerden een raam. Lades werden geopend maar er werd niets gestolen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten