zondag 1 juli 2012

Nagels aan de keizerlijke doodskist


De vakantie breekt aan en dan denkt eenieder aan komkommertijd. Voor de plaatselijke politieke partijen is het dit jaar echter geen verlof geblazen want in oktober duiken we met zijn allen in het stemhokje.

Er heerst dus een nerveus sfeertje, vooral dan rond het verkeerscirculatie-vraagstuk; een "hete patat" die de SP-A maar niet doorgeslikt krijgt. Enkele maanden geleden was er tussen deze partij en haar coalitiegenoot VLD zelfs meer dan wat haar in de boter. VLD had zich toen gedistantieerd van het SP-A-standpunt om de toegang naar de Kerkstraat vanop het Kerkplein nog langer te "barrikaderen". Maar SP-A kon natuurlijk niet anders dan door de knieën gaan en die rotpaal wat minder vaak in erectiele toestand te brengen.

Voorbije dagen was er dan een zwaar incident omtrent de Stadslaan en de folder die het stadsbestuur huis aan huis liet bestellen. Dit charmeoffensief was echter zo doorzichtig dat drie oppositiepartijen in gemeenschappelijk "front" schepen Kris Verduyckt aan het kruis nagelden. De folder werd des te minder "gesmaakt" omdat op de illustraties blijkbaar enige fotoshop-aktiviteit te ontwaren was. Had daar blijkbaar iemand toch niet een publiciteitsbord voor Stad Lommel bij gefotoshopt !Naar het schijnt ziet één van onze plaatselijke politieke tenoren de toekomst zo zwart in, dat hij zich op andere activiteiten is gaan storten....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten