dinsdag 5 maart 2013

IS HIJ EEN "WOMANIZER" ?

Robert Boons is zonder meer nen toffe pee. Zie 'm hieronde eens zitten grijzen in de lens van een collega-fotograaf !

Uit Internetgazet Lommel:

35 sterke vrouwen in een tentoonstelling - Lommel
De echte Internationale Vrouwendag is pas later deze week, maar in CC De Adelberg beet Lommel vandaag de spits al af met een fototentoonstelling, waarin Robert Boons en Jill Moors (resp. eerste en tweede van links op de foto) 35 sterke Lommelse vrouwen portretteerden. (Foto Jacky Geboers)

Een tentoonstelling over vrouwen dus. Maar is Robert dan een "womanizer" ?

Nu zijn er over dat modewoord verschillende definities. Hieronder een definitie van die uitdrukking door iemand van het vrouwelijk geslacht. 
Enne Robert, wie het schoentje past, trekke het aan...

Een womanizer
Hij is vaak ook de meest romantische kerel ter wereld. Hij maakt je complimentjes, weet precies waar hij jou moet raken, geeft je het gevoel of jij de meest speciale persoon op deze hele aardkloot bent, trakteert je op een glaasje en praat je uiteindelijk met zijn zoetgevooisde woorden daar naar waar hij je hebben wil...... En jij trapt er in. Zijn zoete woorden zijn werkelijk zo goed gekozen dat zelfs de meest sterke vrouw gummibenen krijgt en voor de bijl gaat.
Bij een womanizer stel je je meestal een knappe, donkere man voor. Je weet wel, en beetje een Latino type, met ogen als donkere poelen die je verslinden als hij je aankijkt. Gekleed in trendy designerkleding, een donkere zonnebril en een ongeschoren kaaklijn. Maar niets is minder waar! De womanizer kan in vele typen mannen schuil gaan. Geloof me, ik heb er ervaring mee. Maar daar later meer over...
Tegenwoordig kan een womanizer ook een man zijn die zijn vrouwelijke kanten kent en daar handig gebruik van maakt. Hij kan z'n armen om je heen slaan en met je mee janken als je poes is overleden. Hij luistert zonder gemopper naar jouw verhalen over een uitzakkend lichaam of je gevoelens over het wel of niet krijgen van kinderen. Vaak komt hij ook zelf wel over de brug met emotionele verhalen waarbij zijn ogen wat waterig worden, en dan smelt jij. Dit is het type womanizer die je niet gelijk als zodanig herkent. Veel vrouwen gaan tegenwoordig plat voor tiepjes met teveel vrouwelijke hormonen. Het is net als het homovriendje waar je als vrouw alles mee kan bespreken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten