woensdag 20 februari 2013

ALS JE NIET MOOI IN DE PAS LOOPT.....

Er rommelt een en ander bij onze stedelijke administratie. Eén vrouwelijke medewerker, diensthoofd communicatie, werd blijkbaar weggepromoveerd naar het Glazen Huis en een mannelijk medewerker werd regelrecht buitengewerkt.

Daar willen we uiteraard meer van weten, dus even op bezoek gegaan bij de heer Google, en waar botsten wij op? 
http://www.springuitdeband.be/profiler-van-de-stad-lommel

Profiler van de stad Lommel
Teamleden zijn Wannes Wilms en Claudie Van Endert
Doel: Talenten en passie worden binnen de organisatie ontsloten voor elk individu zijn/haar talenten wil delen in de organisatie. Volgens 70/20/10-principe kunnen personeelsleden meewerken aan doelstellingen van andere diensten in de stad. We willen zo komen tot meer gemotiveerde werknemers, en ervoor zorgen dat personeel elkaar beter kent, en meer inzicht krijgt in de totale werking van de organisatie.

oeioei, amaai

Als ik het goed begrijp, had dit goedbedoelend duo dus -zonder de big chiefs te consulteren- hun collega's-stadspersoneel willen motiveren tot beter/meer presteren....
Ik heb het idee dat die collega's daarmee weinig opgezet geweest zijn, en de kat de bel aangebonden hebben.

Resultaat: de Lommelse Regine Clauwaert (zie filmpje op www.themorningafter.tv/tvl-cafe/nl/de-genodigden/jo-vandeurzen/) mag zich op een andere dienst doen vergeten.


En deze knaap, duidelijk geen katertje om zonder handschoenen op te pakken, werd vriendelijk maar beslist verzocht op te krassen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten