dinsdag 21 augustus 2012

Mondiaal unicum: het paaltje dat op het verkeerde moment omhoog komt

Nu ik Jana Claus zo uitgebreid voor het voetlicht heb gebracht, zouden sommigen mij  nog verdenken van pornografische praat bij het lezen van de titel van dit blogbericht.

Dat is vergeten dat ik vroeger misdienaar ben geweest, in de tijd dat de ploegbaas van die "kjeskespiesers" ene Jean Kuyken was, die later zou uitgroeien tot de bekendste frituuruitbater van de hele regio, en nog later in onze vurige stede tot Schepen van Groen. Niet van de partij Groen, maar bij de SP-A, en als verantwoordelijke voor het onderhoud van stedelijke groenperken enz.  Overigens niet tot volle tevredenheid van het personeel van de groendienst, die hij met ijzersterke hand leidt. Kortom hij leidt, en het personeel lijdt...:)

Genoeg gezieverd, terug nu naar het eigenlijk onderwerp van dit bericht, dat we U hieronder puur en "no comment" aanleveren. Goede (in dit geval komische) wijn behoeft immers geen krans :)


Buspaaltje komt omhoog onder rijdende wagen

buspaaltje komt omhoog onder rijdende wagen
Deze middag werd een wagen ernstig beschadigd bij het binnenrijden van het Lommelse centrum. Een Nederlandse chauffeur die zijn weg niet kende in Lommel reed in de Kerkstraat over een buspaaltje dat juist op dat moment omhoog kwam.
"Ik ken de situatie hier niet, dus volgde ik gewoon het verkeer en reed achter een bus. Plots hoorde ik een enorme slag onder mijn auto", aldus de 68-jarige bestuurder die er met een lichte kneuzing en heel veel schrik vanaf kwam.

GVB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten