donderdag 16 augustus 2012

Waarom heeft deze blog toch zoveel succes ?? En wat is een windbuil ?

Onlangs kondigde ik fier aan dat deze blog 1500 keer bezocht was. Maar nu dat op enkele dagen tijd verdubbeld is, ben ik bijna sprakeloos? Met Lommel-kermis op komst, lijk ik wel een circusattractie te zijn geworden... Nu, liever dat nog dan voor windbuil te worden uitgemaakt.




Maar nu terug wat ernstiger. In het minst gelezen blad van het land, het Belgisch Staatsblad, werd op 14 augustus vermeld dat onze Keizer onbezoldigd bestuurder is van een n.v. Lommel Win(d)t.
Daar wilden wij toch wel eens wat meer van weten. In de verslagen van de gemeenteraad vonden we terug dat de Keizer eind 2011 gemachtigd werd om deze vennootschap op te richten, maar dat achteraf de statuten aan de gemeenteraad moesten worden voorgelegd. In april van dit jaar vroeg Peter Luykx (van een andere nv, nl. de N-VA) welke de stand van zaken was, waarop een weinig duidelijk antwoord is gekomen.

Dan maar eens opgezocht in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, waar normaliter iedere vennootschap te vinden is. Maar wat bleek : geen vennootschap op die naam te vinden !? Nu kan men van onze Keizer heel veel zeggen, maar toch niet dat het een windbuil is, zoals die andere politicus (zie hieronder)

Weet iemand van de lezers misschien meer over deze zaak en kan er wat licht in de duisternis gebracht worden ?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten