donderdag 6 september 2012

Andermans ideetjes inpikken, mooi verpakken en een lekkere rode strik errond

In de oorlog tussen de twee Peterkens zijn de slagen onder de gordel blijkbaar toegestaan. De plaatselijke NV-A-goeroe was een tijd geleden komen aandraven met het idee om van Lommel een heuse congresstad te maken.

Dat was bij de Keizer niet in dovemansoren gevallen, en aangezien die hele Soeverein een nalatenschap geworden was die hij liever verworpen had, maakte hij van de nood een deugd. Hij turnde plots deze evenementenhal om tot congrescentrum, maar durfde 'm toch niet om te dopen tot Louis-Van-Velthoven-bussiness-center. Wel voorzag hij in een oogverblindende site (www.congresstadlommel.be) en trommelde de hele nationale pers op om het grote nieuws kond te doen: "De Soeverein krijgt nieuw leven als congrescentrum".

En inderdaad, de politie van de hele wereld houdt hier eind november al een congres. Als gastspreker is blijkbaar ene Michel Beckers gevraagd, maar ene Hilde Claes moet blijkbaar haar fiat nog geven :). Dat kan echter geen probleem zijn want ze gaat in dezelfde kerk biechten als onze Keizer.




En dan komt er ook nog de politiecommissaris van Hoboken spreken over discipline binnen de korpsen.



De politie van Boston zal haar meest moderne en supersnelle interventiewagens demonstreren.




Maar plots roept er iemand vanop straat "halt in de naam der wet !" en ik stop dus voor vandaag maar met bloggen...











Geen opmerkingen:

Een reactie posten